Om

Mobergskan föddes i slutet av år 1962 i Oslättfors.

Växte upp på det gamla bruket, nära natur och nära många av mina släktingar som berikat min uppväxt.

Skolgång i Åbyggeby, Hille, Stigslund och till sist i Gävle. En tid av både ris och ros. I den bästa av världar kanske det var 50-50 ris och ros. Men det är gjort nu.


Dags att välja yrkeskarriär - textillärare blir bra, eller inte. Två år på textil konsumtion på gymnasiet fick räcka. Sen gjordes en termin på Pingeltorpsskolan och jag var klar med dessa planer. Textil fick i fortsättningen endast vara ett intresse.


Ok vad göra? Jo ett sjukvikariat på LO hösten 1980 som slutade i en anställning som varade i nästan 30 år......precis när jag skriver detta känns det som jag är 100.........Hua!!!

Sen hamnade jag av en slump på ABF där jag fortfarande har en anställning.


Men har hon då bara jobbat å gått i skolan den här människan? Svar nej!


Jag har haft flera män, dock ej samtidigt, fått ett barn....ja inte med varje man utan bara med en! Aldrig varit gift och bara köpt hus en gång.

Berikats med två fantastiska barnbarn och en skock djur.


Lever fortfarande kvar på landsbygden, även om jag gjort ett par avstickare till Gävle, Hille och Storvik...... Till Gävle flyttade jag direkt efter skolan och stannade där tills jag fick körkort, då drog jag hemöver igen. Sen tog kärleken mig till Hille och sen tog jag med den tillbaka till Oslättfors. En brand 2005 tvingade mig sedan till Storvik där jag tillbringade ett år i väntan på nytt hus.....But now I´m back where I belong!

Aenean qui rhoncus et erat pede pellentesque per eget cras sit vitae aenean Venenatis semper eget quis laoreet dolorem suspendisse eget.

Lobortis Orci Libero Aliquam Odio