Om

Mobergskan föddes i början av 60-talet i Oslättfors.).

Växte upp i det gamla bruket, nära natur och nära många av mina släktingar som berikat min uppväxt.

Skolgång i Åbyggeby, Hille, Stigslund och till sist i Gävle. En tid av både ris och ros. I den bästa av världar kanske det var 50-50 ris och ros. Men det är gjort nu.


Dags att välja yrkeskarriär - textillärare blir bra, eller inte. Två år på textil konsumtion på gymnasiet fick räcka. Sen gjordes en termin på Pingeltorpsskolan och jag var klar med dessa planer. Textil fick i fortsättningen endast vara ett intresse.


Ok vad göra? Jo ett sjukvikariat på LO hösten 1980 som slutade i en anställning som varade i nästan 30 år......precis när jag skriver detta känns det som jag är 100.........Hua!!!

Sen hamnade jag av en slump på ABF där jag fortfarande har en anställning.


Men har hon då bara jobbat å gått i skolan den här människan? Svar nej!


Jag har haft flera män, dock ej samtidigt, fått ett barn....ja inte med varje man utan bara med en! Aldrig varit gift och bara köpt hus en gång.

Berikats med ett fantastiskt barnbarn och en skock djur.


Lever fortfarande kvar på landsbygden, även om jag gjort ett par avstickare till Gävle, Hille och Storvik...... Till Gävle flyttade jag direkt efter skolan och stannade där tills jag fick körkort, då drog jag hemöver igen. Sen tog kärleken mig till Hille och sen tog jag med den tillbaka till Oslättfors. En brand 2005 tvingade mig sedan till Storvik där jag tillbringade ett år i väntan på nytt hus......So I´m back where I belong!


Den här texten kommer givetvis att fyllas på eftersom jag har gjort massor av roliga, tråkiga, mysiga, fantastiska och galna saker i mitt 50-åriga liv - men en hemsida byggs inte på en dag så ........det kommer mera!!!!!


Ja visst kommer det mera.....några år har gått sen sista textraden skrevs. I skrivande stund har vi kämpat i en pandemi i snart två år och jag har jobbat hemma i ett och ett halvt år. En del tråkiga saker har hänt men efter regn kommer solsken. Ett till barnbarn och en ny kärlek gör livet lite lättare att leva.


Pellentesque at Vehicula Penatibus

Aenean qui rhoncus et erat pede pellentesque per eget cras sit vitae aenean Venenatis semper eget quis laoreet dolorem suspendisse eget.

Lobortis Orci Libero Aliquam Odio